17.9.2014

Lähtö koittaa!

Kimpsut ja kampsut on pakattu. Tänään vuorossa on matkan ensimmäinen etappi, Helsinki. Yövymme Omena-hotellissa, josta sitten huomisaamuna suuntaamme kohti lentokenttää. Tein juuri Finnairin check-inin netissä, joten huomenna meidän tarvitsee vain käydä pudottamassa matkatavaramme ja marssia turvatarkastuksen läpi lähtöportille. Mikäli kaikki sujuu hyvin, meidän pitäisi olla Krakovassa klo 11 paikallista aikaa. Maire on tilannut meille taksin, joka toivottavasti osaa kuskata meidät oikeaan osoitteeseen. Ainakin taksifirman sivuilla kovasti väitettiin, että englantia puhuvat ja kokeneita ovat.

Keikkapaikan sijaintikin on selvinnyt. Sinne päästäksemme ei onneksi tarvitse turvautua taksiin. Paikka onkin ihan kävelymatkan päässä hotelliltamme :) Michał Wiśniewski esiintyy erään ulkoilmatapahtuman yhteydessä. Kyseessä on jonkinlainen messumainen "piknik", jonne on vapaa pääsy. Mitä olen Facebookista seurannut, tiedossa lienee hyvin yhteisöllinen tapahtuma. Veikkaan, että tunnelma tulee olemaan oikein autenttinen. Pääsemme seuraamaan puolalaista yhteisöä aidoimmillaan. Se on varmasti hieno elämys.

Eniten minua jännittää Michałin fanitapaaminen perjantaina. Ärsyttävää, mutta lähettämäni rahat eivät olleet menneet perille. Ilmeisesti en saanut kaikkia tarvittavia tietoja nettimaksua varten. Maksamme siis käteisellä. Tulostin varmuuden vuoksi saamani sähköpostiviestin, jos joku rupeaa urputtamaan. Eiköhän asia kuitenkin ole hoidossa :) Tuntuu hienolta päästä tapaamaan laulaja, josta on tykännyt jo vuodesta 2003 lähtien. Enpä olisi silloin 16-vuotiaana voinut kuvitella, että vielä jonakin päivänä tapaan viisuartistin ilmielävänä ja pääsen jututtamaan.

Toivon, että keikalla kuultaisiin tämä biisi, ihana "Keine Grenzen" <3



Nettiä meillä ei hotellilla ole, joten palataan astialle reissun jälkeen! Toivottavasti selviämme hengissä :D

3 kommenttia:

  1. whot whot, mä en ole tämmöisestä blogista tiennytkään! kiva lukea kokemuksia täältä. Ihanaa reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne nyt! :D
      Ja kiitos!

      Poista
  2. En käsitä että huomenna jo lähdetään! Jännittää aivan järkyttävästi koska minähän tykkään kyseisestä tyypistä melkein enemmän kuin cappuccinosta ja juustokakusta, ja se on paljon se.

    VastaaPoista