12.6.2014

Iso Omena odottaa

Mummollani on tapana päivitellä: "Taasko siä oot jossain lietsussa?" Olen pesunkestävä koti-ihminen, mutta minulla on myös reissaajan sydän. Mukavuudenhaluinen mummo ei aina ymmärrä levotonta sieluani, joka haluaa kokea uusia asioita ja matkustella ympäri maailmaa.

Seuraava matkani on ihan käden ulottuvilla. Matkustan ystäväni kanssa Yhdysvaltoihin, New York Cityyn. Vietämme Isossa Omenassa yli kaksi viikkoa. Tämä ei ole ensimmäinen reissumme Nykiin. Kävimme siellä melko tarkalleen kaksi vuotta sitten. Vannoimme silloin, että tulemme vielä takaisin. Lupauksista on pidettävä kiinni.

Tulen siis päivittämään tähän blogiin sekalaisia matkakertomuksiani. En ota konetta mukaan matkalle, mutta luvassa on postauksia ja kuvia sitten jälkikäteen :) Olen viime päivät fiilistellyt viime reissun kuvia ja ruvennut henkisesti valmistautumaan lähtöön. Kohta pitäisi varmaan tehdä jotain konkreettistakin sen eteen. Ensi viikolla käyn noutamassa dollareita ja aloitan pakkaamisen. Lentomme nousee ilmaan juhannuksena. Lähtölaskenta on alkanut!

Kaikki blogissa esiintyvät valokuvat ovat minun ottamiani. Tuskin kukaan näitä haluaa kopioida, mutta sanonpa silti: NÄPIT IRTI!





4 kommenttia:

  1. Veikkaan että reissun jälkeen tulee olemaan muutama tarina kerrottavana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti! Aion myös tunkea tänne kuvasaastetta valtavan määrän ;)

      Poista
  2. Upean mukavaisaa reissua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anonyymi, kuka sitten lienetkään! :D

      Poista